TOP-4.1.1

A kedvezményezett neve: Nyírgelse Község Önkormányzata

A projekt címe: Orvosi rendelő és szolgálati lakás felújítása Nyírgelsén

A szerződött támogatás összege: 59 762 746 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt keretében Nyírgelse, Kossuth utca 59. alatti orvosi rendelő bővítése és felújítása, valamint a szolgálati lakás felújítása és eszközbeszerzés valósul meg. Nyírgelse Önkormányzata a jelenlegi orvosi rendelő átalakításával az épület az egészségügyi alapszolgáltatás infrastrukturális fejlesztésének keretében az orvosi és fogorvosi rendelő felújítását, a védőnői szolgálat integrálását kívánja megvalósítani, megtartva a meglévő szolgálati lakás funkciót is. Ezen funkció kialakításához a jelenlegi épületet részlegesen át kell alakítani és fel kell újítani, továbbá az épület bővítése is szükséges. Az átalakítás alkalmával sor kerül az épület teljes energetikai korszerűsítésére, valamint az épület akadálymentesítésére és a megújuló energiák hasznosítását is figyelembe vevő teljes belső és külső felújításra.

Jelen fejlesztés megvalósításával az Önkormányzat célja az, hogy a település betegei, akadálymentesen elérhető egészségügyi ellátásban részesülhessenek lakóhelyükön.

 

A Terület- és Településfejlesztés Operatív Program keretében Nyírgelse Község Önkormányzata 100%-os támogatási intenzitású vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

A projekt azonosító száma: TOP-4.1.1-15-SB1-2016-00025
  

A projekt megvalósításának befejezése: 2019.01.29.